Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Interjú Emmával:

Hogy teszed túl magad azon, ha pletykálnak rólad?

 

 Nehéz, de igyekszem, nem foglalkozni a pletykákkal, ha véletlenül találkozom azzal, aki butaságokat terjeszt rólam, a leheto legkedvesebben viselkedem vele. Rájöttem, ha felveszem a kesztyut és harcolok, egy csomó energiát fecsérlek el, és ráadásul még a hangulatom is pocsék lesz. Nagyon fontos, hogy pontosan tudjam, hogy ki vagyok, és mit érek, és ne hagyjam, hogy rosszindulatú beszámolókkal, megingassák az önizalmam.

 

 

Neked nem mennek néha idegeidre a szüleid?

Mostanában már nem, mert tudják, hogy nem fogok butaságot művelni. Szerintem, ennek is a bizalom a titka. Otthon mindig elmesélem, mi történt velem, és tudják, hová megyek, és meddig maradok? Egyébként tőlük kaphatom a legtutibb tanácsokat, mert náluk jobban senki nem tudja, mi jó nekem, és ha valakinek, akkor nekik biztosan rengeteg tapasztalatuk van! Szerintem fölösleges lázadni a szülok ellen, inkább szövetséget kell velük kötni.


 

 

Újjabb interjú emmával:

NEWSWEEK: Gratulálok a vizsgáidhoz! Jól megmutattad nekik!
Emma Watson: Oh, nagyon szépen köszönöm! Nagyon boldog vagyok! El sem hiszem!

Daniel Radcliffe azt nyilatkozta, hogy David Yates, a legutolsó film rendezoje, ot, mint színészt, nagyon megdolgoztatta. Ez rád is igaz?
Hát persze! David semmivel sem elégszik meg, ami színészkedésnek látszik. [ nevet ] Sokszor kereste az igazságot a karakterünkben és a játékunkban. Azt akarja, hogy valódinak hasson az egész. A negyedik film (Harry Potter és a Tuz Serlege) valamilyen szinten a próbákról, és a sárkányokkal való küzdésrol, meg ezekrol szólt. Ez a film inkább szól, arról, hogyan küzd Harry a saját belso démonjaival. Ez az érzelmi dolgokról szól. És azt gondolom, hogy ehhez David a tökéletes rendezo. Plusz, a korábbi munkái is mind politikai háttérrel rendelkeztek, mint például a ?Sex Traffic?, ?The Girl In The Café?, és ezekkel a filmekkel betekintést nyerhetsz a Roxfort-on kívüli életbe. (A könyv és a film részben azzal is foglalkozik, hogy a Mágiaügyi Minisztérium hogyan tiporja el a személy szabadságát és jogait, ami egy sor támadást idéz elo). Azt hiszem a film pont aktuális kifejezoje annak, hogy mit is várunk most, a sok terrortámadás közepette. A film hátborzongatóan megegyezik ezekkel a dolgokkal.

Amikor eloször készítettem veled interjút 6 évvel ezelott az elso film forgatásán, Daniel és Rupert sokat cukkoltak.
[ nevet ] Igen.

Most milyen a kapcsolatotok?
Állandóan megnevettetnek. Már nem cukkolnak annyit, ami nagyon megnyugtató. Ez egy nagyon édes és orült barátság.

Olyanok, mintha a testvéreid lennének?
Valami olyasmi, igen. Ez vicces. Ez egy heves és nagyon hosszú barátság. Már 6 éve ismerjük egymást, és majdnem minden nap látjuk a másikat. Úgy értem, ok láttak már mindenféle állapotban. Láttak már a csúcson, és láttak reggel hatkor smink nélkül. Olyanok, mintha a testvéreim lennének. És együtt éltük át ennek a szakmának az örömeit és a buktatóit. Ez így jó!

Mit gondolsz, örökre színészno akarsz maradni?
Komolyan nem tudom. Daniel és Rupert olyan biztosak benne. Én nem tudom. Nem akarom, hogy a ?Harry Potter? legyen az utolsó dolog, amit teszek. Soha semmi nem lesz ilyen súlyú, mint a Harry Potter. Ezt értékelem. És amúgy is, olyan vicces módon lettem színészno. A legtöbb embernek, ha színész akar lenni, órákon át meghallgatásokon kell ülnie, és törniük kell az utat maguknak, azonban úgy tunik, én korábbi tapasztalat nélkül a csúcsra kerültem. Ez egy elég fura szituáció, de izgalmas is, hiszen annyi lehetoséget nyújt a számomra. Mindenféleképpen akarok más filmekben is szerepelni, hogy megnézzem, milyen. Szeretnék színházban szerepelni, mert szerintem nagyon élvezném, hogy a nézoktol azonnali visszajelzést kapok. Szeretem megnevettetni az embereket. Szeretek szerepelni, de annyi dolog van még amit szeretek csinálni. [ megáll ] Ez lehet, hogy hálátlannak hangzik. Annyira jó lehetoséget kaptam, de egyszeruen csak úszom az árral, és meglátom, mi történik.

Nos, nem kell, hogy mindenre meglegyen a válaszod 16 évesen.
Igen, de az emberek állandóan kérdezgetnek, szóval úgy érzem, hogy tudnom kéne. [ nevet ] Állandóan azzal jönnek, hogy ?Nah, és mit akarsz kezdeni az életeddel??. Én meg [ sóhajt ] ? ?Oké!?

Szereted a szakma ragyogó oldalát?
Ragyogó oldalát?

A premiereket, a ruhákat, a frizurákat, a sminket --?
Olyan, mintha kb. 2 hétig lennék híres egy évben. [ nevet ] Tudom furán hangzik, de így van. A ragyogó oldal olyan, mint egy orült szürreális álom. De igen, azt hiszem, élvezem. Amikor megérkezel egy városba (a premierre), kicsit zizzentnek érzed magad az idoeltolódás miatt, az emberek sikoltoznak, egyik helyrol ráncigálnak a másikra és hirtelen máris a gyönyöru ruhában találod magad. Kicsit kiborító, de jó móka. Azt hiszem az utazást kedvelem a legjobban az egészben. Ha nem szerepelnék a Harry Potter filmekben, soha nem jutottam volna el Amerikába vagy Európa más országaiba, meg ilyenek ? nos addig biztos nem, amíg idosebb nem vagyok. Láthattam New York-ot, jártam Kínában, Tokióban, Los Angelesben, Chicagóban, nagyszeru helyeken. Szóval ez igazán jó. Elso osztályon utazni ? na az aztán az élmény!

Az a legjobb, nem igaz?
Istenem, fogalmad sincs! Imádom azokat a kis táskákat, amikben a kis arckrém meg mini fogkefe van! És azok a hátradöntheto ülések! Az volt életem fénypontja!

Nos, Emma, biztos vagyok benne, hogy soha többé nem kell turistaosztályon utaznod!
[ nevet ] Köszönöm!

És mi a helyzet a fiúkkal, randizással? Sok figyelmet kapsz tolük?
Az emberek azt mondják: ?Oh, ez olyan könnyu lehet neked! Biztos sorban állnak érted!? Pedig nem könnyu! Tényleg nem! Gondolom a fiúk túlságosan félnek tolem, vagy egyszeruen csak ki akarnak tolni velem. [ hosszú szünet, aztán sóhajt ] Hogy teljesen oszinte legyek, ez egy aknamezo. Komolyan! Eléggé stresszes!

Ez még akkor is stresszes, ha nem vagy híres!
Tudom! Akkor még add hozzá, hogy ez extra méretekben jön! Valójában nagyon kedvelem a fiúkat, mint barátokat. Kb. ugyanannyi fiúbarátom van, mint barátnom, ami szerintem eléggé szokatlan. De mivel szerepelek a filmekben, több fiú sertepertél körülöttem, mint lány. Plusz, nagyon sok idot töltök itt. 11 hónapot vagyok itt, a szabadidomben pedig a családtagjaim között rohangálok, és próbálok találkozni a barátaimmal. Szóval, várnom kell. Talán valaki rám talál. Majd meglátjuk.

Nos, nagyon sok aranyos srác dolgozik itt. De gondolom, ok túl idosek hozzád.
Igen. Ez a probléma! Arra gondolok, ?Hmm, igen o nagyon jól néz ki, csak éppen 25 éves. Valaki segítsen már!? Szóval itt nem igazán keresgélek. [ nevet
 

 

: